Списание за теорија и пракса во осигурувањето. Тема на бројот: Ризик одговорност, осигурување на иднината, помош за возачите надвор од државата.
File TypeSizeFile Name
application/pdf 5,403 KB Magazin MK Osiguruvanje 7.pdf