Најчесто поставено прашање

Добродојдовте

Националното биро за осигурување на 10.09.2014 година организира еднодневен семинар на тема: Активностите на друштвата за осигурување, надлежните министерства и друг
Националното биро за осигурување (НБО) на 30.10.2014г. ќе го одбележи 20.годишниот јубилеј од своето основање, раст и развој. Јубилејот ќе се одбележи во два дела: 1. Свечен
Од 4-6 јуни 2014 г. во Минск, Белорусија, се одржа 48. Генерално собрание на Советот на Бироа, на кое како полноправна членка учествуваше и нашето Биро. На Генералното соб
Традиционално, и оваа година во периодот од 11-13.06.2014 г. во Сараево, БиХ се одржа средбата на осигурувачи и реосигурувачи, на која присуствуваа 137 учесници од повеќе з
На 24.04.2014 г. Националното биро за осигурување на Р.Македонија го реализира еднодневниот семинар во "Холидеј Ин", Скопје. Семинарот го водеа претставници од Советот н
На 24.04.2014 година Советот на Бироа, со седиште во Брисел, Белгија, чија што членка е и нашето Националното биро за осигурување, заедно со нашето Биро, организира еднод
Дваесет години од постоењето на секоја институција или компанија даваат можност за потсетување на времето кога истата е основана, но и за нејзиниот развој и поде
КОНФЕРЕНЦИЈА - ОСИГУРУВАЊЕ Скопје, Хотел “Александар Палас”, 1 ноември 2013 “Предизвици на осигурителната индустрија во Р.Македонија“ Заинтерес
Документите се во продолжение. Останатите слики се достапни на "Facebook" страната на Националното Биро за осигурување. "Ни претставува чест и задоволство да Ве покани
Перспективите на осигурителниот пазар во Република Македонија, Охрид 2010 Ни претставува чест и задоволство да Ве поканиме на Конференцијата која ке се одржи во гра
Претходна1Следна